Under det senaste året har vi upplevt något av en läsarboom på seglorasmedja.se med tusentals läsare varje vecka. Därför känns det särskilt roligt att nu kunna presentera angelägna texter i ett nytt, snyggt och riktigt nättidningsformat – Dagens Seglora!

Från och med tisdag 4 december publicerar vi allt material av typen krönikor, reportage, referat, ledarinlägg och debattartiklar i tidningen www.DagensSeglora.se

På seglorasmedja.se kommer du som läsare att även fortsättningsvis kunna botanisera i det ämnesindelade arkivet med hundratals texter som publicerats här under åren 2008-2012.

Den här sajten går nu från att vara en mix av tidning och hemsida till att bli Insamlingsstiftelsen Seglora smedjas officiella nätplats. Här hittar du kontaktuppgifter och den information du behöver om vad som är på gång i Smedjans programverksamhet. Här finns även instruktioner om hur du blir Seglora smedja-vän eller hur du bidrar med en gåva. Anmäl dig gärna till nyhetsbrevet i rutan i högerspalten här på sidan.

Varmt välkommen att hänga med oss!

Ewa Lindqvist Hotz
Chef, Seglora smedja